УСЛУГИ

Високо Градба

​Изградба на објекти
 • ​станбено-деловни
 • ​индивидуални
 • ​​индустриски...
​С​анација и зајакнување на објекти
 • ​високоградба
 • културно историски објекти​
​​​Хидроизолација
 • ​​на база на бентонитна глина​
 • на база ПВЦ фолии​​
 • ​со премаз на база полиуретан​
 • од готови хидрофобни наноси и премази на база цемент​​
 • ​од трака на база битумен каучук​
 • ​по ладна постапка на база битумен каучук​
 • ​Прекинување на капиларна влага​
​​Изведба на подови со посебни барања
 • ​​​​Подови во прехрамбена и фармацеутска индустрија, болници итн( нетоксични) на база епоксид , полиуретан
 • ​Обработка на подови во откриени гаражи и паркинзи на база полиуретан​
 • ​Подови во индустриски и магацински објекти на база цемент со полнило со зголемена отпорност на абење​
 • Подови во спортски објекти на база полиуретан​​​
​​Кровни градини​

Ниско Градба

​Изградба на објекти​
​Санација, зајакнување и заштита на објекти​
​​Обработка на дилатациони фуги
 • на мостови со еластомерни елементи​​
 • ​​тип ТЕРМОЏОИНГ на мостови​
 • скриени дилатациони фуги на мостови​​​
 • ​​при мелиоративни објекти на база битумен каучук - фугобит​
 • ​​во подови со тешко оптеретување​
​​​​Хидроизолација
 • ​​​​од трака на база битумен каучук​
 • ​​по ладна постапка на база битумен каучук
 • ​​со премаз на база полиуретан​
​​​Заштита од корозија​

Квалитетно. Професионално. Модерно.